Шаде направи уникален концерт в София

Шаде направи уникален концерт в София
След дълго отсъствие Шаде триумфално се завърна тази пролет на музикалната сцената с впечатляващи концерти, които са уникална комбинация от класическото й звучене и новаторска визия. Снимка: София мюзик ентърпрайсис
A A+ A++ A

Соул изпълнителката Шаде изнесе двучасов концерт в София, преминал в романтична атмосфера с лайтмотива за любовта.

Шаде остави без дъх 12 000 зрители по време на първия си концерт в България, доставяйки удоволствие на няколко поколения свои почитатели в зала "Арена Армеец София", предаде репортер на БГНЕС.

Шаде и бендът й се появиха на подвижни платформи, излизащи от основата на сцената, и изпълниха "Soldier of love". Романтичната атмосфера продължи с прочувствените "Your love is king" и "Love is found", а "Jezebel" Шаде изпълни седнала на подиума, докосвайки сърцата на всички в залата, предаде БНР.

Освен с незабравимите си хитове, звездата впечатли българската публика с „концерт от ново поколение" - с много мултимедия, светлини и уникална сценография.

Едни от най-завладяващите й песни, сред които "Smooth operator", прозвучаха в съчетание с клипове, излъчени на огромен екран. При изпълнението на песента "Morning bird" около цялата сцената се спусна феерична завеса и създаде 3 D ефект и пространствено усещане, че музикантите се намират в мистична гора.

В кулминационната част на шоуто, преоблечена вече в дълга бяла рокля и боса, Шаде поднесе едни от най-големите си хитове - "King of sorrow", "Sweetest taboos", "No ordinary love", "Pearls" и "By your side".

За край Шаде остави прекрасната си песен "By Your Side", както и заря от розови конфети, а след това представи един по един членовете на своя бенд и им благодари за подкрепата през годините. Любимката на българската публика бе принудена, освен това, да излезе на бис, така че облечена с елегантна червена рокля тя изпя на финала класиката "Cherish The Day" и си каза довиждане с България до следващия път.

#концерт #София мюзик ентърпрайсис

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници