Бербатов се връща в „Байер“?

Бербатов се връща в „Байер“?
Президентът на „аспирините“ Волфганг Холцхойзер потвърждава топлите чувства между двете страни, но и той е категоричен, че за момента няма нищо по-конкретно от интерес. Снимка: bbc.co.uk
A A+ A++ A

От немския футболен отбор „Байер“ официално са заявили интерес да си върнат Димитър Бербатов, потвърдиха от мениджърската агенция на българския нападател.

Слуховете за завръщане на Бербатов в „Байер (Леверкузен)“ стават все по-упорити, което провокира германския таблоид „Билд“ да се свърже с мениджърската агенция на българина „ЦСКА АС 23“ и да пипита какво е положението, предаде bTV.

Оттам са потвърдили, че такъв интерес към нападателя на „Манчестър Юнайтед“ има.

„Завръщането на Митко в „Леверкузен“ е малко повече от слух. Клубът наистина има идея да си върне Бербатов. Осъществен е контакт, но нищо конкретно няма още. Сега всичко зависи от „Манчестър Юнайтед“, обяснява Иван Добринов от агенцията.

„Бербатов не е забравил „Байер“, клубът му е на сърце и той поддържа добри връзки с шефовете на бившия си тим“, казва още бившият международен рефер.

Президентът на „аспирините“ Волфганг Холцхойзер потвърждава топлите чувства между двете страни, но и той е категоричен, че за момента няма нищо по-конкретно от интерес.

„Ние сме дори приятели, но за момента няма нищо конкретно по отношение на трансфера. Аз лично последно четох, че „Юнайтед“ иска да го задържи“, казва той пред изданието.

#„Юнайтед“ #Бербатов #Димитър Бербатов #„Манчестър Юнайтед“ #Леверкузен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"