Общински съветници критикуват средствата за реклама

Общински съветници критикуват средствата за реклама
„Ясно е, че рекламата в София е отдадена в ръцете на две частни лица. Няма да ги посоча с имена, но това е една много гледана телевизия и два много тиражирани вестника“, заяви общинският съветник от ДСБ Атанас Атанасов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Общински съветници от ДСБ и БСП критикуваха отделените средства от Столична община за реклама в София по време на днешното заседание на Столичния общински съвет.

„Ясно е, че рекламата в София е отдадена в ръцете на две частни лица. Няма да ги посоча с имена, но това е една много гледана телевизия и два много тиражирани вестника“, заяви общинският съветник от ДСБ Атанас Атанасов, цитиран от „Фокус“.

Според него трябва да се направи отчет на средствата, които се дават за реклама. „В София приходите на частните оператори от реклама са около 10 млн. лева, а Столична община получава около 2 млн. лева“, допълни още Атанасов.

„Рекламата е продадена в ръцете на Красимир Гергов и Любомир Павлов“, бе отговорът на общинския съветник от БСП Жельо Бойчев. Той също отправи обвинение към ГЕРБ за това, че са предоставили рекламата на Столична община по нечестна процедура.

В спора се включи и Георги Кадиев от групата на БСП, като заяви, че отдаването на рекламата е „престъпление към столичани“.

#Атанас Атанасов #Георги Кадиев #Любомир Павлов #Красимир Гергов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »