Станишев представи мерки за стабилизация на страната пред посланници от ЕС

Станишев представи мерки за стабилизация на страната пред посланници от ЕС
БСП представиха конкретни неотложни мерки за стабилизиране на страната пред посланиците на страните от ЕС.
A A+ A++ A

Лидерът на БСП Сергей Станишев представи на посланици от ЕС в страната ни мерки за стабилизиране на обстановката в България, които партията предлага.

От БСП на срещата присъстваха още Михаил Миков, зам.-председател на Парламентарната група на Коалиция за България и член на Изпълнителното бюро на НС на БСП, Деница Златева и Невена Алексиева, ръководител на отдел „Външна политика“ на НС на БСП.

На срещата са били обсъдени актуалните тенденции в българския обществено-политически живот, социално-икономическото състояние на страната и очакванията към новото служебно правителство, съобщава БГНЕС.

Трите основни задачи, които според БСП трябва да бъдат приоритети на служебното правителство, са осигуряване на условия за провеждане на честни и демократични избори, подобряване на социално-икономическата ситуация в страната и предоставяне на точен и обективен анализ на финансовото състояние на България.

Станишев представи и предложенията на БСП за конкретни неотложни мерки за стабилизиране на страната, които служебното правителство би следвало да предприеме по време на своя мандат.

#БСП #Сергей Станишев #посланици #ЕС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »