Лиляна Павлова: Хората да ме оценят

Лиляна Павлова: Хората да ме оценят
Постигнахме много и работихме усилено, отчете министърът на регионалното развитие в оставка Лиляна Павлова. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Не смятам, че аз трябва да си поставям оценка на работата си, нека хората сами оценят работата на министерството“, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка Лиляна Павлова на пресконференцията, на която отчете свършеното през последните четири години.

„Постигнахме много и работихме усилено. Екипът на регионалното министерство, който сега стои зад гърба ми и винаги е стоял зад мен и моите решения, трябва да продължи да работи в министерството. Те го заслужават“, каза още Павлова, цитирана от „Фокус“.

На въпрос как би коментирала варианта Екатерина Захариева да наследи нейния пост, Павлова заяви, че ако Захариева е посочената от президента Росен Плевнелиев за служебен министър на регионалното развитие и благоустройството, тя ще е най-щастливият министър, който си тръгва.

Павлова отчете, че правителството на Тройната коалиция е построило 826.4 км нови пътища, а това на ГЕРБ – 1609 км, като посочи, че 159 км остават задача на следващите правителства.

Министърът в оставка отбеляза, че оценката на Европейската комисия за системата за контрол и управление на Оперативна програма „Регионално развитие“ е положителна.

„Най-важното е, че няма спрени европейски средства“, заяви Павлова.

По думите й в рамките на програмата са обявени 47 схеми за финансиране на проекти на обща стойност над 300 млн. лева.

„Надявам, че следващото правителството ще може да довърши започнатото“, отбеляза Лиляна Павлова.

#Лиляна Павлова #Екатерина Захариева #Росен Плевнелиев #Президент на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »