Бившата на Гибсън взима половината от бъдещите му хонорари

Бившата на Гибсън взима половината от бъдещите му хонорари
Почти 30-годишният брак на Мел Гибсън и Робин Мур вече е официално разтрогнат. Снимка: realbollywood.com
A A+ A++ A

Половината от цялото движимо и недвижимо имущество и от всичките бъдещи хонорари на актьора Мел Гибсън бяха присъдени на вече бившата му съпруга Робин Мур.

Продължилият почти 30 години брак на Мел Гибсън и Робин Мур вече е официално разтрогнат, съобщиха световните таблоиди, цитирани от bTV.

На бившата половинка на холивудския актьор и режисьор съдът отреди половината от имуществото му, което преди 5 години бе на стойност 850 милиона долара.

Мел Гибсън ще трябва също така до края на живота си да плаща на бившата си съпруга и седемте им деца половината от бъдещите си хонорари.

Размерът на дължимото от звездата след развода е един от най-големите в Холивуд, коментира американското сп. „Пийпъл".

Според изданието освен огромните си банкови авоари, актьорът притежава и недвижимо имущество за 100 милиона долара, в това число и малко островче на Фиджи, закупено през 2005 г. за 15 милиона долара.

Списанието припомня, че част от дължимото на Робин Мур Мел вече й го е предоставил, като й отстъпи две вили в Малибу на обща стойност 22.5 милиона долара.

Робин Мур поиска развод през април 2009 г., няколко месеца след като тогавашната приятелка на Гибсън роди момиченце.

Разводът на актьора бе засенчен от съдебната му битка с руската музикантка Оксана Григориева за родителските права върху дъщеря им.

През август Гибсън се съгласи да плати на Григориева 750 000 долара за уреждане на спора и за съвместни права върху детето им.

#Мел Гибсън #актьор #режисьор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"