Бойко гневен за освиркването, вицовете

A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов разкри, че е бил разгневен от това, че бе освиркан преди седмица от публиката в зала „Арена Армеец", както и че не приема вицовете за себе си с особено чувство за хумор.

"Да, аз съм човек, на който това му влияе. Ядосаха ме", заяви Борисов пред бТВ в неделя.

"В края на краищата всяка нация сама си определя начина на живот. Предишните не са ги по никакъв начин освирквали, защото нямаше зала, където да ги освиркват", допълни още министър-председателят.

"Искат да са си в кочинката, да са си там, да няма финали, да няма зали. Да гледат по телевизията и да цъкат с език", каза премиерът.

Премиерът заяви, че не се е кандидатирал за президент, тъй като не е имало кой да се оправи вътре в самата партия. Определи я като семейство, в което мъжът и жената се борят за надмощие: "Аз съм мъжът. Като съм там, ще бъдат нормални нещата".

"Назад се връщам само като трябва да давам занапред пари", заяви Борисов след въпрос дали е направил равносметка за изминалата година.

Колкото до бъдещите планове Борисов каза, че годините в главата си е подредил до 2013-та, включително.

"Падна ми се най-тежкото време в света. По-тежко е само война", каза още Борисов и си пожела да свърши кризата.

Той каза, че най-често се обажда на председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу, когато има нужда от съвет.

Борисов каза също, че мечтата му е „южната дъга [на околовръстното в София] да е готова през юни 2012г., софиянци да се возят на метро, да има пернишки театър, русенска опера, бургаски театър, филхармония."

Премиерът разкри, че не се радва особено на вицовете, свързани с неговата личност, но пък вътрешният министър веднага му се обажда, за да му разкаже новите.

#Бойко Борисов #Цветан Цветанов #вицове #министър-председател на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"