БСП: Шенген е пореден ритник за управляващите

БСП: Шенген е пореден ритник за управляващите
„Не осъзнавате какво изкара хората на улицата. Гладът победи страха“, с тези думи Ангел Найденов се обърна към депутатите от ГЕРБ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Едва десет държави подкрепиха България за Шенген – пореден ритник за управляващите. Като кажем Шенген, разбирайте провал. Провал е общият знаменател на това управление“, обяви депутатът Ангел Найденов от парламентарната група на Коалиция за България от парламентарната трибуна.

„Последните работни седмици на 41-вото Народното събрание, както и целият мандат на ГЕРБ, преминаха в света на кривите огледала на ГЕРБ“, подчерта Найденов, цитиран от „Фокус“.

„Мнозинството си състави собствен дневен ред, различен от желанието на хората, които протестират. Циркът, който разигравате две седмици в парламента, отвращава хората“, каза още Найденов.

„Отказвате да разгледате още мерки за намаляване цената на тока. Това е срамен финал за 41-вото Народно събрание“, заяви депутатът от Коалиция за България.

„Не осъзнавате дълбочината на проблемите, които създавате на хората – бедността, безработицата и мизерията. Не осъзнавате какво изкара хората на улицата. Гладът победи страха“, подчерта Ангел Найденов.

Бавенето на президента Росен Плевнелиев за назначаване на служебно правителство задълбочава кризата, категоричен бе Найденов.

#Ангел Найденов #Шенген #Росен Плевнелиев #Президент на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"