11 600 лева е началната цена за „Ролекс“-а на митрополит Николай

11 600 лева е началната цена за „Ролекс“-а на митрополит Николай
Митрополит Николай обяви, че ще продаде „Ролекс“-а си на търг, за да може храмът да плати сметката си за ток от над 3000 лева. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Началната тръжна цена за „Ролекс“-а на митрополит Николай е 11 600 лева, а стъпката за наддаване е 500 лева, обявиха от църковното настоятелство при храма „Света Марина“ – Пловдив.

Публичният търг с явно наддаване за продажбата на часовника ще се проведе на 10 март от 12 часа в Историческия музей в Пловдив, съобщи „Фокус“.

В търга могат да участват всички физически и юридически лица, като лицето, което участва в наддаването, трябва да се легитимира с личен документ.

Когато се наддава от името и за сметка на друго лице, трябва да се представи писмено нотариално заверено пълномощно.

Достигнатата продажна цена ще трябва да бъде преведена по банковата сметка на храма „Света Марина“ – Пловдив, до края на работния ден на 11 март 2013 г.

Поради факта, че търгът е явен и публичен, църковното настоятелство ще допусне всички желаещи в залата по време на огледа и на наддаването.

С оглед благотворителната цел на търга и за благодарност ще обяви името на купувача.

Митрополит Николай обяви, че ще продаде „Ролекс“-а си на търг, за да може храмът да плати сметката си за ток от над 3000 лева.

#Пловдив #митрополит Николай

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници