Адвокатката на Брендо: Който го нарече „кокаинов крал“, да отговаря за случилото се

Адвокатката на Брендо: Който го нарече „кокаинов крал“, да отговаря за случилото се
Адвокат Лулчева косвено нападна вътрешния министър в оставка Цветан Цветанов за негово изказване от 2012 г. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ина Лулчева, адвокатът, който защитава Евелин Банев–Брендо, косвено нападна вътрешния министър в оставка Цветан Цветанов.

„Този, който го нарече кокаинов крал, да отговаря за това, защото аз твърдя, че това предизвика в голяма степен случилото се днес“, заяви Ина Лулчева по повод изказването на Цветанов от 2012 г., който определи Банев като „кокаинов крал“ след задържането му.

„Когато твърдиш, че някой се занимава с тонове наркотици и държи контрабандата с наркотици в цяла Европа и половината свят, естествено, че се предполага, че държи милиарди и защо да не ги вземем чрез детето му“, добави Лулчева пред Би Ти Ви.

Тя уточни, че клиентът й никога не е имал обвинения за наркотрафик в България и не се признава за виновен по обвинения за това в Италия, предава Dnevnik.bg.

Лулчева сподели, че нито Брендо, нито бившата му съпруга и майка на отвлеченото дете не са споделяли пред нея за отправени към тях заплахи за отвличане.

Според нея има две възможни причини за случилото се – едната е отвличането на Лара Банева за пари, другата - за лично изнудване на Банев.

#Евелин Банев-Брендо #отвличане #охранител #Лара #Ина Лулчева #кокаинов крал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »