Как да отслабнем на работното място?

Как да отслабнем на работното място?
A A+ A++ A

Имате нужда да свалите няколко килограма, но водите заседнал начин на живот? Предлагаме ви нашите офис съвети за отслабване. Това не е диета, не е строг режим, просто няколко прости правила, които ще ви помогнат да поддържате по-хубава фигура.

Качвайте се пеша по стълбите до работното си място вместо с асансьор и слизайте без асансьор всеки път когато излизате от офиса.

Разположете нещата в офиса си на повече от „една ръка разстояние“. Направете така, че да ставате, за да ползвате принтера, да вземате канцеларски материали и т.н.

Не дръжте храна в шкафчето си. Никакви вафли, кроасани и соленки, още по-малко газирани напитки. Защото, докато работите, хапвате големи количества храна, без да усетите.

Сипвайте си вода в малка чаша. Така ще ставате по-често да си наливате. Всяко движение е от полза!

Носете си храна от вкъщи. Така, от една страна, можете да регулирате какво и колко точно да ядете, от друга, няма да се изкушавате да ядете каквото яде някой около вас. Когато излезете на обяд с колегите, винаги можете да се изкушите и да изядете повече от предвиденото.

Ако трябва да се купи нещо за офиса или да се свърши някаква друга работа – бъдете доброволец. Малко движение никога не е излишно.

Излизайте в обедната почивка и се разхождайте. Когато времето е хубаво, използвайте възможността да повървите и да се разтоварите.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"