БФС може да отложи старта на сезона заради протестите

БФС може да отложи старта на сезона заради протестите
Не е изключено някой от клубовете да не завърши сезона. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Началото на пролетния полусезон в А група може да бъде отложено заради масовите протести в цяла България, съобщи „Дневник“.

Председателят на лицензионната комисия към БФС Красин Кръстев заяви, че има притеснения, че полицията няма да успее да се справи при евентуално недоволство на фенове по стадионите.

„Притеснен съм, гледайки тези про­тести. Ако тези дни положението не се успокои, нищо чудно стартът на първе­нството да се отложи. Представете си как не­доволството на хората може да ескалира в един мач и да се получат голе­ми поразии“, каза Красин Кръстев пред „Тема спорт“.

По думите му не е изключено някой от клубовете да не завърши сезона. Основните му опасения са свързани с изпадналия в криза „Миньор“.

„Засега никой не е индикирал, че няма да започне първенството, но няма да се учудя, ако това се случи например с „Миньор“. Положението е тежко и със „Сливен“ в Б група. А какво правим с „Етър“? Какво става с този клуб? Той излиза от Велико Търново без някакви обективни причини“, добави Кръстев.

#А група #България #БФС #протести #"Миньор"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »