Mobile Best Awards 2011 започва. Гласувай и може да спечелиш Samsung Galaxy S II

Mobile Best Awards 2011 започва. Гласувай и може да спечелиш Samsung Galaxy S II
A A+ A++ A

Отново е декември, което означава, че отново е време да определим най-добрия телефон на годината. Този път обаче правим някои промени в цялата организация и в начина на провеждане на анкетата. Добавяме още категории за гласуване и с гордост ви представяме Mobile Best Awards.

Решихме, че в динамичен сектор като този на мобилните технологии и комуникации не трябва да ограничаваме избора в една-единствена категория. Мобилността вече се дефинира и от таблетите и сме убедени, че техният възход тепърва предстои - особено след като на пазара се появи и Windows 8. Затова добавяме и категория за таблети.

И тъй като новата ера в комуникациите е стъпила върху смартфоните, а те се определят от операционната система, която използват, не подминаваме и гласуването за най-добра мобилна ОС. Там конкуренцията става все по-жестока. Закъде без мобилните приложения - другата основна черта на съвременните комуникации. Тази година ще можете да гласувате и за своето любимо заглавие.

Това са категориите в Mobile Best Awards, за които ще трябва да дадете своя глас, но през следващите години към тях ще добавяме нови. Кой знае с какво ще ни изненада бъдещето?!




Във всяка от категориите на Mobile Best Awards сме номинирали различни телефони, таблети, операционни системи и приложения. Можете да гласувате, като изберете по едно предложение във всяка категория - от номинираните от нас или въведено от вас в специалното поле. Броят на гласовете ще определи носителите на наградите на многобройните читатели на Mobile Bulgaria.

Освен това имаме и жури, което също ще даде своето експертно мнение. То ще помогне да определим победителите в наградите на журито. В състава му влизат представители на трите мобилни оператора, магазините, специализирани в продажбата на телефони и таблети, и на технологичната преса. Членовете му ще обявим по-късно.

Гласуването ще продължи до 31 януари 2012 г., а наградите ще обявим и връчим на специална церемония през месец февруари 2012 г.

Подготвили сме и награди за трима от гласувалите читатели на сайта. За един от късметлиите ще има смартфон Samsung Galaxy S II, за втори сме осигурили таблет с Android My Gadge, а трети ще може да прекара незабравим уикенд за двама в хотел Todoroff Wine & Spa.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »