Младеж загина край Чирпан в крадена полицейска кола

Младеж загина край Чирпан в крадена полицейска кола
Инцидентът е станал в района на Чирпан тази нощ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Млад мъж е загинал на автомагистрала „Тракия” в района на Чирпан след катастрофа с краден полицейски автомобил, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Инцидентът е станал в района на Чирпан тази нощ.

Към 02.40 часа мъж позвънил на тел. 112 и потърсил помощ от полицията – обяснил, че пътувал с колата си заедно със заварения си син на 22 години. Изведнъж мъжът, който бил със сериозни психични проблеми, започнал да буйства и принудил бащата да спре насред магистралата. После излязъл от колата и тръгнал пеш, нищо не било в състояние да го спре. На място пристигналия автопатрул спрял полицейската кола в аварийната лента и опитал да осъществи връзка с „пешеходеца“.

Униформените били посрещнати с агресия, младият мъж на няколко пъти прескачал мантинелата, успял да отклони вниманието им, внезапно се вмъкнал в служебния „Опел”, врътнал контактния ключ, който се намирал на таблото на колата, и потеглил. Веднага били предприети заградителни действия, минути по-късно обаче неадекватният шофьор се блъснал с движещия се в насрещното платно автомобил „Рено“, преобърнал се в канавка и загинал на място.

Пътниците на другата кола не са ранени. На мястото е извършен оглед, за случая е уведомена прокуратурата.

#автомагистрала „Тракия” #катастрофа #полиция #МВР #Чирпан

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »