Михаил Миков: ГЕРБ бламира парламентарния контрол

Михаил Миков: ГЕРБ бламира парламентарния контрол
Макар и в оставка, министрите и премиерът трябва да отговарят на въпросите, които интересуват най-вече хората, смята Михаил Миков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Парламентарната група на ГЕРБ бламира парламентарния контрол, обяви заместник-председателят на парламентарната група на Коалиция за България Михаил Миков на брифинг в Народното събрание.

Липсата на кворум е поредният удар върху институцията Народно събрание. липсата на кворум е поредният удар върху институцията Народно събрание, посочи Миков, цитиран от „Фокус“.

„Къде е онзи радетел на трудовата дисциплина Красимир Велчев, къде са ръководството на Народното събрание“, попита Миков.

Според него макар и в оставка, министрите и премиерът Бойко Борисов трябва да отговарят на въпросите, които интересуват най-вече хората.

„Стотици са зададените въпроси – за далаверите на Нона Караджова, снабдяването на болниците с лекарства, проблемите с електроразпределителните дружества“, добави Михаил Миков.

#Михаил Миков #Бойко Борисов #министър-председател на България #оставка на правителството #Нона Караджова #Красимир Велчев #Народното събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"