Граждани подкрепиха кабинета на Борисов с писма до Народното събрание

Граждани подкрепиха кабинета на Борисов с писма до Народното събрание
С подаването на оставка премиерът се е предал на манипулациите и злонамерените подстрекатели, смята Мариана Маринова. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Граждани изпратиха писма до Народното събрание в подкрепа на правителството на премиера Бойко Борисов, чиято оставка бе гласувана в парламента в четвъртък.

„Държа да се знае, че не искаме оставката на ГЕРБ, защото ще останем в ръцете на чудовища. ГЕРБ нищо не са ни направили“, коментира Велина Живкова в писмото си, цитирано от „Фокус“.

„Виновни сме, че скандираме необмислено, но това са 1000–2000 души, как може те да решават толкова важно нещо за цяла България. Поне пуснете референдум, за да се види реалното мнение“, настоява Живкова в писмото си до Народното събрание.

В друго писмо Мариана Маринова заявява, че страната ще „изгуби всичко“ с подаването на оставка на правителството на ГЕРБ.

„Цялата линия на управление и политическа воля, икономическа и финансова дисциплина отиват на вятъра“, пише Маринова.

Тя се обръща с молба към парламента: „Моля Ви, за да останат младите хора в България, не позволявайте да се влошат още повече нещата. Не приемайте оставката на премиера и правителството. Българите не искат оставки, а действия по премахването на монопола и злоупотребите на гърба на всеки гражданин. Всичко се тълкува твърде погрешно“.

Според Маринова с подаването на оставка премиерът се е предал на манипулациите и злонамерените подстрекатели.

#Народното събрание #Бойко Борисов #министър-председател на България #оставка на правителството

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"