Тихомир Безлов: Проблемът все още е на улицата, а не в парламента

Тихомир Безлов: Проблемът все още е на улицата, а не в парламента
Има такъв документ за поръчителството на убийство на премиера от Ахмед Доган, иначе Борисов не би си позволил да го коментира, смята Тихомир Безлов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Проблемът продължава да е на улицата, а не в парламента, дори и след оставката на ГЕРБ“, обяви старши анализаторът от Центъра за изследване на демокрацията Тихомир Безлов

„Вчера можеше да има сериозни инциденти с извикването на двете страни“, заяви Безлов пред БНТ, цитиран от „Труд“.

„Още от началото беше ясно, че ще трябва да плащаме зелената и кафявата енергия. ЕРП-тата бяха приватизирани през 2005 г. и на дружествата им беше гарантирана печалба, но основата на проблема е огромната бедност“, обясни анализаторът.

„Ние сме в тая среда и тя няма да се промени следващите 2-3 години. Нямаме икономика и няма как доходите да се повишат“, коментира Безлов.

Той заяви още, че протестиращите са много разумни и същевременно левичарско настроени.

„Смятам, че има такъв документ за поръчителството на убийство на премиера от Ахмед Доган, иначе Борисов не би си позволил да го коментира“, каза Безлов по повод обвинението, което премиерът в оставка отправи към почетния председател на ДПС, че е подготвял покушение срещу него преди години.

„Едва ли ще разберем какво става - случва се нещо, изскача и после изчезва. Така стана с взривената кола на Доктора и Милен Велчев, флашките със СРС-та и т.н.“, заяви Безлов.

#Тихомир Безлов #Бойко Борисов #министър-председател на България #оставка на правителството #Ахмед Доган #Милен Велчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"