Мартин Димитров: Ако не спрем идеите за връщане на комунизма, живи сме умрели

Мартин Димитров: Ако не спрем идеите за връщане на комунизма,  живи сме умрели
България е вадена от по-тежка криза от тази. През 2007 година кризата беше по-тежка. България ще бъде извадена и от тази криза, заяви Димитров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ако не спрем идеите за връщане на комунизма, сме живи умрели. Един от най-големите грехове на ГЕРБ е, че остави същите хора в регулаторите, които бяха по време на Тройната коалиция, каза Мартин Димитров, съпредседател на Синята коалиция, по време на заседанието за оставката на правителството в Народното събрание.

„България е вадена от по-тежка криза от тази. През 2007 година кризата беше по-тежка. България ще бъде извадена и от тази криза“, заяви Димитров.

„Ако държавата не се справя с монополите, монополите се справят с държавата. Но най-големият проблем са доходите на хората. Не само няма европейски доходи, няма и растеж. Има само два пътя. Лошият път е този на популизма, национализация, премахване на плоския данък - това финансовата система няма да го издържи. Вторият път е на антикризисни мерки, сериозна програма и реално увеличаване на доходите. Това може да стане с работещи регулатори, мерки за малкия и средния бизнес. Ако не нараснат доходите на гражданите, нищо добро не ни очаква. В центъра трябва да бъде сложен малкият и среден бизнес“, каза още синият депутат.

#Мартин Димитров #Синята коалиция #монополи #правителство #Кабинет #Народно събрание

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"