„България на гражданите“: Докато България протестира, Борисов си почива

„България на гражданите“: Докато България протестира, Борисов си почива
„Дълго изгражданият образ на Бойко Борисов се срина“, обяви Петър Николов. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

„След днешната поява на Борисов единственото, което може да се каже, е, че България вече няма национално лидерство. Стана ясно, че докато гражданите протестираха, Борисов си е почивал“, заяви Петър Николов, член на Националния съвет на Движение „България на гражданите“, по повод извънредната пресконференция на премиера.

„Дълго изгражданият образ на Бойко Борисов се срина и зад маската видяхме един слаб и уплашен човек, който се страхува честно да се изправи пред протестиращите“, каза още Николов, цитиран от БГНЕС.

„Гражданите, които излязоха по улиците, трябва да знаят, че в момента министър-председателят се опитва да подмени техния протест, налагайки им казионни и зависими от управляващата партия „лидери“, допълни Николов.

„Членовете и симпатизантите на ГЕРБ трябва да знаят, че през следващите седмици Бойко Борисов като хищник, притиснат в бърлогата си, ще прегризва гърлата на най-приближените си. Време е да се събудим“, посочи Петър Николов и допълни, че Борисов трябва да бъде изпратен на почивката, на която явно много държи.

#Бойко Борисов #министър-председател на България #Петър Николов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"