Потребители от „Фейсбук“ питат: „Бойко, къде си?“

Потребители от „Фейсбук“ питат: „Бойко, къде си?“
Въпросът търси отговор не само в интернет, а и на улицата, „крещи“ от плакатите на протестиращите във Варна, Стара Загора, Благоевград. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

От дни хиляди граждани протестират по улиците на България, а един от най-често срещаните въпроси в социалната мрежа „Фейсбук“ е: Къде е премиерът Бойко Борисов?

Въпросът търси отговор не само в интернет, а и на улицата, „крещи“ от плакатите на протестиращите във Варна, Стара Загора, Благоевград, коментира БГНЕС.

„Бойко, къде си? Защо се криеш, няма магистрали за откриване ли?“, пишат потребители във „Фейсбук“. „А къде е сега Борисов, защо се крие, нека излезе при хората“, гласи друг въпрос. „Абе, хора, сериозно, къде е Бойко? Трети ден тишина“, питат масово граждани.

Отговорът – Борисов направи изненадваща неофициална визита в Македония на 16 февруари, събота - и тогава имаше протести, а за изненадващата визита българските граждани научиха от македонски медии.

Оттогава информация за действията на министър-председателя няма, освен предложението му, дошло от пресслужбата на Министерския съвет, поста на Дянков да заемат Томислав Дончев и Лиляна Павлова.

Вестник „Труд“ писа, че премиерът Бойко Борисов е обсъждал с най-близките си министри и съветници как да реагират на случващото се. Обмислял се дори вариант за оставка на кабинета.

#"Фейсбук" #Бойко Борисов #протест #високи сметки за ток #правителство #Томислав Дончев #Лиляна Павлова #социална мрежа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници