Стоянов намекна, че „бомбата“ е дело на Сидеров

Стоянов намекна, че „бомбата“ е дело на Сидеров
„Виждал съм преди в такива напрегнати ситуации да се вземат истерични решения от лидера на партията“, намекна Стоянов. Снимка: dariknews.bg
A A+ A++ A

Доведеният син на Волен Сидеров – Димитър Стоянов, определи вчерашния сигнал за бомба в централата на партията като „фарс“.

„Тази история със сигнала за бомбата вчера – подозирам, че има фарс“, заяви пред bTV евродепутатът Димитър Стоянов, който вчера беше изключен от Централния сбор на „Атака“.

„Виждал съм преди в такива напрегнати ситуации да се вземат истерични решения от лидера на партията“, намекна Стоянов.

Той изрази увереност, че е логично, „когато председателят на Централния сбор напуска Парламентарната група точно преди сбора, когато Парламентарната група остава на санитарен минимум, да се вземе такова решение за саботиране на събитието“.

Стоянов каза още, че до преди конгреса не е знаел, че ще има още отцепници.

„Явно нещо с организацията на конгреса ги е подтикнало да го направят. Винаги става дума и за натрупвания, които в един момент ескалират. Лошо впечатление ми направи, че в отчетния доклад, който направи ръководителят на партията, се говореше само за пари“, добави той.

Димитър Стоянов припомни, че когато е била учредена партия „Атака“, тя не е имала почти никаква субсидия и не е имало проблем партията да си върши работата и да набира сила.

„Колкото и да ми е неприятно да го кажа, но субсидията на „Атака“ - близо 14 млн. лева, е изхарчена и не се знае за какво“, каза той.

Димитър Стоянов заяви още, че повечето законопроекти, внесени от партия „Атака“, са писани от него.

„Има само един-два закона, които не съм ги писал аз“.

Стоянов отбеляза, че още няма искане за развод от страна на Волен Сидеров към майка му Капка Сидерова и дело още не е заведено.

„Твърденията, че майка ми е, че тя е сивият кардинал, са неверни“, посочи той.

„За мен най-важното нещо е да си продължа дейността в Европейския парламент“, заключи доведеният син на Сидеров и не коментира дали има намерение да сформира нова партия.

#партия #Стоянов #Капка Сидерова #Волен Сидеров #„Атака“ #Димитър Стоянов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »