„Дейли мейл”: Мафията чака да залее Острова с просяци от България и Румъния

„Дейли мейл”: Мафията чака да залее Острова  с просяци от България и Румъния
Мафиотските босове с нетърпение очакват да залеят Великобритания с просяци от България и Румъния, коментира „Дейли мейл“. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Мафиотските босове с нетърпение очакват да залеят Великобритания с просяци от България и Румъния.

Докато политиците се колебаят по отношение на новата имиграционна вълна от Източна Европа, безскрупулни престъпници вече със задоволство потриват ръце, пише британският вестник „Дейли мейл“, цитиран от „Фокус“.

България е развъдник на организирана престъпност. Престъпните групи в страната имат ниво на влияние, което се определя като „уникално“ от Европол, отбелязва изданието.

Като доказателство вестникът посочва нападението срещу Златомир Иванов-Баретата, който беше прострелян от снайперист посред бял ден пред сградата на Съдебната палата в София.

Българските престъпни империи са изградени от печалби от рекет, трафик на наркотици и хора. София е и база за измами с банкови карти, коментира изданието.

Свободата на придвижване е като манна небесна за българските мафиотски босове. Всеки път когато граничният контрол отслабва, тяхната работа става по-лесна, пише още „Дейли мейл“.

#България #Румъния #мафия #Източна Европа #Европол #София #Златомир Иванов-Баретата #Съдебната палата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Брюксел
Последно от Брюксел

Всички новини от Брюксел »