Бойко Борисов се скри в Скопие

Бойко Борисов се скри в Скопие
Борисов не стана пряк свидетел на масовите протести, които кипят в цялата страна. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов отмени спешно всичките си изяви за събота и неделя, когато десетки хиляди протестираха, и замина за Скопие. Така не стана пряк свидетел на масовите протести, които кипят в цялата страна. 

По предварителен план в събота премиерът трябваше да открие център “Царевград Търнов” във Велико Търново, след което да отиде в Горна Оряховица и да открие обновена детска градина  коментира OffNews.bg

В неделя пък Борисов и здравният министър  Десислава Атанасова трябваше да демонстрират колко добре върви ремонтът, платен от държавата, на сградата на болница “Свети Панталеймон” в Ямбол.

След това премиерът трябваше да се отправи на проверка на строителството на ЛОТ 4 на автомагистрала “Тракия”. Накрая бе предвидено откриване на обновеното отделение “Кардиология” в многопрофилната болница в Хасково.

Още в събота всички прояви на премиера бяха отменени. Пресслужбата на Министерския съвет обяви, че Борисов заминава за Македония, в чиято столица Скопие ще има работна вечеря с македонския си колега Никола Груевски.

#Бойко Борисов #Десислава Атанасова #Скопие #протести #високи сметки за ток #Скопие #Македония

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"