СГС пусна под домашен арест Митко Полицая

A A+ A++ A

Софийският градски съд пусна под домашен арест Димитър Митров, известен с прякора си Митко Полицая, държал стриптийз барове и публични домове, част от които ударени по време на полицейската операция "Октопод".

Досега той бе задържан под стража, след като се предаде на полицията през февруари 2010 година. Твърди се, че той е действал в съучастие с Алексей Петров и Антон Петров-Хамстера, съобщи "Дарик".

Според полицейска информация, Полицая е отчитал оборота на Хамстера, а парите впоследствие стигали до бившия сътрудник на ДАНС Алексей Петров.

Съдът обаче прецени, че по разследването няма нищо ново като материали и доказателства и затова е редно Полицая да бъде пуснат под домашен арест.

Решението може да бъде обжалвано пред Софийския апелативен съд.

Митко Полицая бе задържан през юни 2012 г. Бандата му се е занимавала със склоняване към проституция, трафик на жени с цел сексуална експлоатация за страни от ЕС, пране на пари и данъчни престъпления. Групата се разследва от 2010 г.

Четирима от бандата са държали над 15 клуба в София за сексуални услуги и 3 стриптийз бара, в които са проституирали над 70 момичета в това число и непълнолетни. Членовете на групата са принуждавали чрез побой момичетата да проституират.

#Димитър Митров #Митко Полицая #СГС #Софийски градски съд #Алексей Петров #Антон Петров-Хамстера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"