Novinite.bg стартира „Инвеститори на десетилетието” 2001-2011

A A+ A++ A

Най-новият български новинарски сайт Novinite.bg и най-голямата българска англоезична медия Novinite.com (Sofia News Agency) имат удоволствие да съобщят на Вас, нашите читатели от цял свят, новата ни инициатива – „Инвеститори на десетилетието” – 2001-2011г.

„Инвеститори на десетилетието” ще бъде специално приложение, което ще бъде публикувано от Novinite.com (Sofia News Agency), Novinite.bg, The Sofia Morning News, и Bulgarian Business Adviser в края на януари 2012 г.

То ще се фокусира върху това „Кой кой е” сред водещите инвеститори в България през най-успешното десетилетие в историята на България в привличането на инвестиции.

Приложението ще Ви представи изпълнителните директори на водещи инвеститори в България.

Ще Ви представим експертни мнения на водещи икономисти и финансисти, както и отговорите на правителството, за инвестиционните тенденции, предимства и потенциал на България.

Освен това „Инвеститори да десетилетието” ще бъде постоянен проект на Novinite.bg и Novinite.com (Sofia News Agency) с амбицията да стане полезен пътеводител за Вас, нашите читатели.

Надяваме се, че ще приветствате усилията ни за анализиране на инвестиционния потенциал на България.

 

За нашите бизнес читатели бихме искали да подчертаем, че проектът ни „Инвеститори на десетилетието” е отлична възможност да представите историята на Вашия корпоративен успех и амбиции в България.

Презентация на възможностите за корпоративно позициониране в „Инвеститори на десетелетието” прочетете ТУК (на английски език)

За участие можете да се СВЪРЖЕТЕ с нашия Мениджър „Маркетинг и продажби” г-ца Анастасия Кюрчева.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"