Селин Дион и Сай ще пеят на Лунната Нова година в Китай

Селин Дион и Сай ще пеят на Лунната Нова година в Китай
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Изключително популярните телевизионни шоупрограми в Китай по повод настъпването на Лунната Нова година целят да привлекат още повече зрители тази година с помощта на мегазвезди като Селин Дион и поп сензацията Сай.

Гледането на вариететната програма на Китайската централна телевизия се превърна в традиция за семействата, които се събират в новогодишната нощ, и тази година вероятно ще привлече един милиард зрители, съобщава „Чайна Дейли“. Шоуто, което ще се излъчи в събота по няколко канала и ще продължи над четири часа, обичайно включва разнообразни изпълнения - от комедийни скечове до фолклорни песни и балетни изпълнения.

В продължение на 24 години в програмата участваше сопраното Пън Лиюан, която има ранг на армейски генерал и е омъжена за новия лидер на Комунистическата партия Си Цзинпин. Тя обаче напусна шоуто малко след като съпругът й беше избран в Политбюро през 2007 г. Тази година Дион ще изпълни световния си хит My Heart Will Go On от холивудския блокбастър „Титаник“, който стана много популярен в Китай. Тя ще изпълни и песен в дует с китайски певец, посочва „Чайна Дейли“, цитирана от АФП и БГНЕС.

Програмата на Китайската централна телевизия се сдоби с нарастваща конкуренция от местни канали. Южнокорейският изпълнител Сай, който стана световноизвестен с хита си "Gangnam Style“ миналата година, ще изпълни прочутия си танц в шоу на Дрегън ТВ в Шанхай.

#Селин Дион #Сай #Гангнъм стайл #Лунната нова година #Китайската нова година #Китай

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"