Повече от 5 часа продължава заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност

Повече от 5 часа продължава заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност
Заседанието за атентата срещу Ахмед Доган и за рисковете за националната сигурност от ситуацията в Близкия изток ръководи президентът Росен Плевнелиев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Повече от пет часа продължава заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност на „Дондуков“ 2.

Заседанието за атентата срещу Ахмед Доган и за рисковете за националната сигурност от ситуацията в Близкия изток ръководи президентът Росен Плевнелиев.

Обсъдени са докладите на външния министър Николай Младенов и на вътрешния министър Цветан Цветанов, предаде Информационна агенция „Фокус“.

Вътрешният министър е изявил желание да запознае членовете на КСНС и с резултатите от разследването на атентата на летището в Бургас от 18 юли 2012 г., при който загинаха израелски туристи и българският шофьор на автобуса.

По втората точка от заседанието - покушението над дългогодишния лидер на ДПС Ахмед Доган, се обсъждат доклади на главния прокурор Сотир Цацаров и на началника на НСО бригаден генерал Тодор Коджейков.

Председателят на парламента Цецка Цачева напусна преждевременно заседанието заради официално посещение на парламентарна делегация от Албания.

До момента никой представител на опозицията не е напуснал заседанието на КСНС.

#Консултативен съвет по национална сигурност #КСНС #Росен Плевнелиев #Президент на България #Николай Младенов #Цветан Цветанов #Цецка Цачева #Ахмед Доган #ДПС #Тодор Коджейков #НСО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"