Въоръжени мъже се опитаха да оберат пощенски клон в София

Въоръжени мъже се опитаха да оберат пощенски клон в София
Срещу тримата мъже е образувано е досъдебно производство за престъпление. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Трима души са задържани при опит за грабеж от пощенски клон в София, съобщиха от МВР.

В понеделник около 8.50 часа автопатрул на Девето РУП се натъкнал на трима младежи със съмнително поведение при обход на маршрут в столичния квартал „Обеля“. При извършената проверка у тях били открити черни маски с прорези, ръкавици, два бойни пистолета и фенерчета, събрани в раница, и друга празна раница, предаде БГНЕС.

В хода на работата била установена самоличността на тримата - Н.З. (28 г.) и Е.М. (21 г.), и двамата от София, и Н.А. (23 г.) с адресна регистрация в Бобов дол.

Мъжете били облечени с по два комплекта дрехи. Оказало се, че на първия етаж в блока се помещава пощенски клон. В районното управление тримата признали, че били там, за да нападнат клона.

Справка в полицейските регистри показала, че Е.М. е регистриран в полицията за наркотици, кражби, унищожаване и повреждане. С повече криминални регистрации се оказал Н.А., който пребивавал на територията на столицата без адресна регистрация - кражби, заплаха за убийство, грабежи, унищожаване и повреждане и пътнотранспортно произшествие. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.200 от НК.

Работа по случая продължава.

#пощенски клон #грабеж #полиция

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници