Уго Чавес оздравявал „бавно, но неотклонно“

Уго Чавес оздравявал „бавно, но неотклонно“
Поддръжниците на президента Уго Чавес непрекъснато засвидетелстват подкрепата си към лидера в битката му с рака. На плаката на тази жена пише: „Команданте, ти ме учиш да обичам и да се боря, никога няма да те предам!“. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Президентът на Венецуела Уго Чавес оздравявал „бавно, но неотклонно“ и се е върнал в кубинската столица Хавана, по думите на председателя на Националното събрание на страната Диосдадо Кабейо.

В Куба лидерът на боливарианската революция възстановява здравето си след отстраняването на раков тумор.

„Процесът на оздравяване на команданте върви бавно, но неотклонно“, заяви парламентарният председател, цитиран от ИТАР-ТАСС и БГНЕС.

По думите на Кабейо „президентът прегръща венецуелския народ и му благодари за многобройните сърдечни прояви на любов и топлота“.

По време на срещата в хаванската клиника „президентът е подписал важни документи и е дал указания за решенията, които трябва да приемат партията и правителството", добави парламентарният председател.

Миналия петък вицепрезидентът на Венецуела Николас Мадуро, който изпълнява временно длъжността държавен глава, съобщи, че „в следоперационния период на Уго Чавес е започнал следващ етап в лечението“.

#Венецуела #Уго Чавес #президент на Венецуела

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници