Парфюмът на Джъстин Бийбър най-продаван за 2011 г.

Парфюмът на Джъстин Бийбър най-продаван за 2011 г.
Бийбър пусна парфюма на пазара на 23 юни тази година и за броени седмици постигна рекордни продажби в интернет. Снимка: celebritiesphotos.org
A A+ A++ A

Канадският певец успя да покори още един връх, освен музикалния, след като парфюмът му се превърна в най-продавания „звезден“ аромат за годината.

Бийбър пусна парфюма на пазара на 23 юни тази година и за броени седмици постигна рекордни продажби в интернет с постъпления от 3 млн. долара, пише starpulse.com.

За такъв огромен успех звездата трябва да благодари не само на огромната си армия от почитатели, които се втурнаха да купуват аромата, но и на рекламната компания, която заля целия свят.

Първоначално беше обявено, че част от приходите от продажбите ще бъдат за благотворителност, което също изигра голяма роля, особено във време на финансова криза.

Що се отнася до уханието, то може да се определи като цветно-плодов. Парфюмът съдържа нотки на круша, мандарина и червени горски плодове, допълнени от ванилия и жасмин.

Опаковката на Someday замалко да стане повод за звезден скандал, след като се установи силна прилика между флакона на Бийбър и този на тоалетната вода на Марк Джейкъбс.

Двамата явно успяха да се споразумеят и да не вдигат много шум около историята. Преди тийн идола такъв завиден успех в парфюмерийната индустрия беше постиган само от Glow на Дженифър Лопес.

#Джъстин Бийбър #Бийбър #певец #парфюм #аромат

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"