Златко Баретата остава на изкуствено дишане

Златко Баретата остава на изкуствено дишане
След транспортирането му в „Пирогов“ Златомир Иванов претърпя 4-часова операция. Състоянието му все още е тежко. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Състоянието на Златомир Иванов – Златко Баретата, остава тежко – въпреки че не се е влошило, той остава на изкуствено дишане, съобщиха от „Пирогов“.

Баретата е настанен в Централната реанимация на лечебното заведение, след като бе прострелян с 4 куршума в корема и крайниците на 29 януари сутринта на входа на Съдебната палата.

След транспортирането му в „Пирогов“ Златомир Иванов претърпя 4-часова операция. Той е с увреда на органи в корема - увреда на тънко черво, дебело черво, пикочен мехур и кръв в корема. Има увреждане и на крайниците. Има огнестрелно счупване на бедро и огнестрелно счупване на подбедрица.

При нападението, станало малко преди 9:30 часа, бе ранен и човек от охраната на Баретата. Това е 43-годишният Атанас Станков, който чувайки изстрелите, е започнал да стреля срещу снайпериста в отсрещната сграда срещу палатата. След това и охранителят беше прострелян. Охранителят беше отведен с цивилна кола също в „Пирогов“.

Веднага след началото на стрелбата избухна огромен пожар в последния етаж на сградата на Търговския център срещу Съдебната палата, откъдето е стреляно.

#Златомир Иванов #Златко Баретата #„Пирогов" #изкуствено дишане #Съдебна палата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници