Кейт Мидълтън е най-възпитаната знаменитост

Кейт Мидълтън е най-възпитаната знаменитост
Кейт Мидълтън, съпругата на британския принц Уилям, има най-безупречните маниери. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

Кейт Мидълтън, съпругата на британския принц Уилям, беше избрана за звезда с безупречни маниери, според проучване във Великобритания.

Списъкът включва актьори, музиканти, спортисти и други популярни личности, които, по думите на един от авторите на идеята, Елизабет Ан Уинтърс, през 2011 г. не са успели да покажат достойнство и чест от толкова висок ранг като Мидълтън, съобщи БГНЕС.

Докато херцогинята на Кеймбридж впечатлява с доброто си възпитание, американската риалити звезда Ким Кардашиян беше избрана за най-невъзпитаната знаменитост.

Това се дължи на факта, че звездата парадира с презрението си към важна институция като брака, след като подаде молба за развод само 72 дни след сватбата си. И досега причините за това решение са само слухове.

За разлика от нея Кейт Мидълтън през цялата година показа безупречно познаване на правилата на професионална етика и поведение в обществото.

Независимо че не е потомка на аристократично семейство, тя доказа, че заслужава да бъде член на британското кралско семейство.

#Кейт Мидълтън #принц Уилям #Мидълтън #херцогинята на Кеймбридж #етика #поведение

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"