Депутатът Червенкондев, който проверява проекта „Белене", гласува на референдума

Депутатът Червенкондев, който проверява проекта „Белене", гласува на референдума
Депутатът от ГЕРБ Диан Червенкондев, който председателства парламентарната анкетна комисия за проверка на договорите по проекта за АЕЦ „Белене", гласува на рефередума за развитието на ядрената енергетика. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Депутатът от ГЕРБ Диан Червенкондев, който председателства парламентарната анкетна комисия за проверка на договорите по проекта за АЕЦ „Белене", гласува на рефередума за развитието на ядрената енергетика, съобщиха от пресцентъра на управляващата партия.

Народният представител от Сливен упражни правото си на глас в 10:30 часа в ПМГ „Добри Чинтулов".

„Гласувам разумно и единствено, и само в интерес на България. Трябва да се защитят националните интереси. Всички граждани трябва да гласуват, за да се развива демокрацията и гражданското общество," каза Диан Червенкондев.

Дали е гласувал с „да", или „не" обаче не е сигурно. Той изпадна в изключително неудобна ситуация, когато премиерът Бойко Борисов промени становището си, а следователно и това на партията, относно участието в референдума.

Червенкондев тъкмо беше потвърдил намерението си да гласува с „да" в телевизионното студио на ТВ7, когато в пряко включване по телефона, Бойко Борисов призова да се гласува с „не, не и не".

#АЕЦ „Белене" #референдум #Диан Червенкондев #депутат от ГЕРБ #Бойко Борисов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Референдум 2013
Последно от Референдум 2013

Всички новини от Референдум 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"