Румен Петков обвини министър в саботаж на референдума заради непочистени пътища

Румен Петков обвини министър в саботаж на референдума заради непочистени пътища
Толкова възмутително поведение, такава неспособност, такива саботьорски действия не са нормални за една демокрация в XXI век, каквато очевидно не сме, възмути се Румен Петков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Управляващите саботират референдума с непочистени пътища, заяви депутатът от Коалиция за България Румен Петков.

Народният представител от Плевен, който се намира в избирателния си район в неделя, съобщи, че по пътищата от София до Белене няма нито един почистващ автомобил, предаде информационна агенция „Фокус".

Според него във всички останали случаи става дума за неспособност на министъра на регионалното развитие да създаде организация за почистване на пътищата, но в случая обвини Лиляна Павлова в саботаж на референдума.

„От София до Белене няма един автомобил. Това е третокласна пътна мрежа, междуобщински пътища, пътища между малки населени места – и това е пълен блокаж на Централна Северна България, която е най-заинтересована от участие в референдума," коментира Румен Петков.

По думите му, може да се пътува само там, където е имало по-интензивно движение, но където не е имало, е „много зле".

„Толкова възмутително поведение, такава неспособност, такива саботьорски действия не са нормални за една демокрация в XXI век, каквато очевидно не сме," продължи Румен Петков.

#Румен Петков #депутат от БСП #Лиляна Павлова #министър на регионалното развитие #референдум #Белене #Плевен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Референдум 2013
Последно от Референдум 2013

Всички новини от Референдум 2013 »