Стадион „Локомотив" ще е готов за Depeche Мode

Стадион „Локомотив" ще е готов за Depeche Мode
Всички купени билети за концерта, организиран от „София мюзик ентърпрайсис“, остават валидни, без да се презаверяват. Снимка: Depeche Mode, Фейсбук
A A+ A++ A

„София Мюзик Ентърпрайсис" (СМЕ) уверява, че ремонтните дейности на стадион „Ломотив" ще приключат навреме за концерта на култовата британска банда Depech Мode.

„Преди да обявим новата локация за провеждане на концерта на Depeche Mode, проведохме консултации и направихме всички необходими срещи с отговорните институции", заяви Иван Несторов, изпълнителен директор на СМЕ, във връзка с многобройните запитвания и коментари за безопасността на стадион „Локомотив", предаде БГНЕС

„Има предварителен график и срокове за изпълнение на всички ремонтни дейности на стадиона. Най-важните от тях са укрепване на металните въжета над козирката в сектор "В" и подмяна на част от мазилката на стадиона. Всички ремонтни дейности ще приключат преди датата на обявения концерт", увери Нестеров.

На стадион „Локомотив" през 2006 година се състоя първият исторически концерт на Depeche mode в България.

В петък от СМЕ официално съобщиха, че второто гостуване на Depeche mode ще бъде отново на столичния "Локомотив".

Промяната на локацията се налага, след наскоро обявеното от ръководството на футболен клуб „Левски" начало на реконструкцията на стадион „Георги Аспарухов", което прави невъзможно провеждането на концерти там в близките две години.

Датата и началото на концерта остават същите - 12 май, 20.00 часа. Многобройните фенове на Depeche Мode могат да очакват невероятно шоу от Дейв Геън и компания.

Промяната на стадиона няма да се отрази на цените на билетите. Всички закупени досега билети ще важат за съответния сектор и ценова категория, без да имат нужда от презаверяване.

Концертите на Depeche mode през 2013г. ще са първите на живо след изключително успешното турне „Tour Оf Тhe Universe" през 2009/2010г.

По време на турнето бандата направи 142 шоута и разбиващи рекордите по продажбите с повече от 2,5 милиона продадени билета.

Билетите за концерта на Депеш в София са на цени от 50 до 130 лева и могат да бъдат закупени от касата на Тикетпро в Билетен център НДК, касата на Арена Армеец, от www.ticketpro.bg и партньорската мрежа

#Depeche Mode #стадион „Георги Аспарухов" #Дейв Геън #Мартин Гор #Андрю Флечър #концерт #„Локомотив“ #стадион

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"