Признаването на гроздовата от ЕС ще нищят на парламентарния контрол

Признаването на гроздовата от ЕС ще нищят на парламентарния контрол
Пленарната зала в НС. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Министрите Симеон Дянков, Десислава Атанасова и Лиляна Павлова са основната част от програмата на парламентарния контрол в петък

В праламентрания контрол е предвидено да вземат участие 10 министри, предаде БГНЕС.

Първи ще отговаря на въпроси на депутати Симеон Дянков, който ще отговаря на въпроси за коледните надбавки за пенсионерите, за вноските и премии за доброволно здравно осигуряване, за признаването на гроздовата ракия от Европейския съюз за чисто българска напитка, за отклонени средства от НЗОК, за данъчните задължения на Главното мюфтийство, за общата сума, получена в полза на държавата от приватизация, в периода 1989 - 2012 г. и други.

След него Десислава Атанасова ще отговоря на въпроси за осигуряване на нормално функциониране на кръвните центрове в България, за регионалните центрове за трансфузионна хематология, за финансиране на лекарските специализации, за изпълнението на бюджета на НЗОК за 2012 г. и други.

Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройството ще отговаря на народни представители относно строежа на джамия в гр. Горна Оряховица, за изготвяне на проект за основен ремонт (рехабилитация) на участък от Автомагистрала "Тракия", за закъснението на строежа на Автомагистрала "Хемус" и други.

Въпросите към Лиляна Павлова са 21, отговорът на които едва ли ще остваи време за участие на другите министри.

#Симеон #Дянков #Десислава #Атанасова #Лиляна #Павлова #ракия #ЕС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"