Мишо Шамара: Управлява ни малоумник и наглец!

Мишо Шамара: Управлява ни малоумник и наглец!
Мишо Шамара и Конса преди разпита на 17 януари в Националната следствена служба. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Рапърът Мишо Шамара отправи нови упреци към управлението на премиера Бойко Борисов и ГЕРБ в четвъртък, когато отново бе извикан в Следствието на разпит заради песните си.

„По-прогнила система от нашата няма. Ако случайно не си човек, който боготвори министър-председателя, влизаш в затвора“, заяви Шамара, цитиран от БГНЕС.

„Фактът, че държавата няма пари за пенсионери и майки, обяснявам със свинските шкембета на управляващите. Може ли малоумник да ни управлява и да искаме логично управление“, запита реторично Мишо Шамара.

„Днес ние сме тук, след 6 месеца са те. Аз съм сигурен, че след половин година всички от ГЕРБ, които са се държали арогантно, ще бъдат по затворите“, уточни рапърът.

„По-голям наглец от Бойко няма. Това е държавно предприятие и не могат да не им плащат. Как държавата има два милиона за чалга, а няма пари за хората, които бачкат“, беше коментарът на рапъра за думите на премиера за Даниела Генкова, работничка във ВМЗ: „На госпожата, която ми пращаше лук, всичките й пръсти са със златни пръстени. А ми праща лук. Аз нямам златни пръстени“.

„След 6 месеца ще останат по гащи, защото всяко действие има противодействие. Колкото повече притискаш един народ, толкова повече той ще те изкърти“, прогнозира още Мишо Шамара.

#Мишо Шамара #Бойко Борисов #министър-председател на България #рапър #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници