Би Ти Ви предложи нова оферта на „Булсатком“

Би Ти Ви предложи нова оферта на „Булсатком“
Срокът на предложението на медийната група изтича на 21 януари, като Би Ти Ви разчита, че кабелният оператор няма да увеличи цената на услугата си за крайните абонати.
A A+ A++ A

„Би Ти Ви Медиа Груп" е изпратила ново предложение за продължаване на договора с „Булсатком".

В официалното съобщение, качено на сайта на Би Ти Ви, е посочено, че медията предлага възможно най-добрите ценови условия, при които групата на Би Ти Ви може да продължи „да създава качествени български сериали и да заплаща за най-доброто от световното кино и спорт, което представя на зрителите сега".

Срокът на предложението на медийната група изтича на 21 януари, като Би Ти Ви разчита, че кабелният оператор ще оцени направените отстъпки и преференциални условия, като от своя страна също ще направи необходимите компромиси, за да пусне отново каналите на „Би Ти Ви Медиа Груп", без да увеличи цената на услугата си за крайните абонати.

От Би Ти Ви добавят, че при споразумение в посочения срок техните зрители, които в момента са ощетени, ще получат сигнал във възможно най-краткия технологичен срок.

Във вторник от сдружението за колективно управление на авторски права „Музикаутор" заявиха, че „Би Ти Ви Медиа Груп" и „Булсатком" спорят за авторско съдържание, което и двете страни нямат право да ползват, което било и един от най-емблематичните примери за нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

От 11 януари заради същия търговски спор и програмите на ТV7 не се излъчват в мрежата на „Булсатком".

#Би Ти Ви #канали #излъчване #„Булсатком"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници