Обама посъветва бъдещия финансов министър да смени подписа си

Обама посъветва бъдещия финансов министър да смени подписа си
Подписът на бъдещия финансов министър на САЩ е определян като спирала, жица на телефонна слушалка. Обама помоли Лю да се подписва с поне една четлива буква. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Президентът на САЩ Барак Обама посъветва номинирания за финансов министър Джак Лю да промени подписа си.

Така американският държавен глава се включи в шегите по повод подписа на финансовия експерт, който трябва да наследи на поста Тимъти Гейтнър, предадоха АФП и БГНЕС.

Барак Обама каза, че покрай вълната от майтапи за подписа на Джак Лю в медиите той взел да обмисля дали да не промени решението си.

Подписът на бъдещия финансов министър на САЩ е определян като спирала, жица на телефонна слушалка и т.н.

„Джак ми обеща, че ще направи всичко възможно в подписа му да има поне една четлива буква, за да не бъде унижавана валутата ни, ако бъде одобрен за финансов министър“, каза президентът.

Подписът на финансовия министър на САЩ електронно се нанася на всяка доларова банкнота, издадена по време на мандата му.

Междувременно графолози се захванаха да тълкуват какъв човек се крие зад такъв странен подпис. Според експерт поредицата от безкрайни осморки като цяло е знак за потайност.

„Този човек ще отнесе всичките си тайни в гроба“, твърди спецът от Graphology Consulting Group.

Той обаче добавя също, че подобен подпис принадлежи на човек, чиято енергия е насочена към абстрактното мислене, може би към религията, а Джак Лю е известен като ортодоксален евреин.

Специалистката по ръкопис Кати Макнайт пък определя финансиста според подписа му като човек, който ти се иска да гушнеш. Пред вестник „Уошингтън поуст“ тя казва: „И принцеса Даяна имаше подобен подпис“.

#Барак Обама #Президент на САЩ #Джак Лю #Министър на финансите #подпис #Тимъти Гейтнър #валута

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »