Адел се появява публично за първи път на „Златните глобуси”

Адел се появява публично за първи път на „Златните глобуси”
Британката има шанса да спечели наградата в категория „Най-оригинална песен“ за парчето Skyfall, което стана официален саундтрак към новия филм за Джеймс Бонд. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Британската попзвезда Адел ще се появи на церемонията по връчването на „Златните глобуси“, като това ще бъде първата й публична поява след раждането на сина й през октомври.

Из американските таблоиди се носи слухът, че изпълнителката, която стана майка за първи път, вероятно ще присъства на събитието в „Бевърли Хилтън Хотел“ в Калифорния, предаде БГНЕС.

Британката има шанса да спечели наградата в категория „Най-оригинална песен“ за парчето Skyfall, което стана официален саундтрак към новия филм за Джеймс Бонд.

Адел обаче ще трябва да пребори силната конкуренция за спечелване на приза, в която се включват песните Safe and Sound на Тейлър Суифт, For You на Кийт Ърбан, Not Running Anymore на Джон Бон Джоуви и други.

24-годишната знаменитост страни от очите на обществото, откакто роди първото си дете.

Очаква се тя да бъде номинирана за най-оригинална песен и на раздването на „Оскар“-ите, чиито официални списъци ще бъдат оповестени по-късно в четвъртък.

#Адел #Златен глобус #Оскар #Skyfall #Джеймс Бонд #Калифорния #Тейлър Суифт #Кийт Ърбан #Джон Бон Джоуви

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"