Димитров за дюните: Няма разлика между ГЕРБ и Тройната коалиция – всички правят заменки

Димитров за дюните: Няма разлика между ГЕРБ и Тройната коалиция – всички правят заменки
В началото на пленарното заседание Димитров настоя Найденов да се яви този четвъртък или петък, независимо от ангажиментите си, но никой от мнозинството не взе отношение по коментара. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Земеделският министър Мирослав Найденов да се яви в парламента и да даде обяснение за скандалната сделка с дюните край Несебър, заяви бившият лидер на СДС Мартин Димитров.

В началото на пленарното заседание Димитров настоя Найденов да се яви този четвъртък или петък, независимо от ангажиментите си, но никой от мнозинството не взе отношение по коментара, предаде Дарик.

„Ако някой си представя, че цялата тази история ще приключи с двама дребни чиновници, които са отговорни, то така правеше и Тройната коалиция. И при тях портиерите редовно бяха виновни за заменките и те ги уволняваха. Като им кажеха от тази трибуна „Какви ги вършите“, те им казваха „Сменяме портиера с друг и вече няма проблеми“, коментира Димитров.

Според него трябва да бъде понесена политическа отговорност за случая с дюните и затова Найденов трябва да даде обяснения, в противен случай излизало, че между ГЕРБ и Тройната коалиция няма разлика.

„Просто едните са искали да правят заменките вместо другите“, добави той.

#Мартин Димитров #Парламент #Дюни #ГЕРБ #тройната коалиция #Мирослав Найденов #министър на земеделието и храните

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"