Тежка катастрофа на бул. „България“ в София

Тежка катастрофа на бул. „България“ в София
Пострадалият е в критично състояние, на място е пристигнала полиция, но минути след инцидента все още не е имало кой да окаже медицинска помощ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Тежък пътен инцидент е станал на кръстовището на бул. „България“ и „Гоце Делчев“ в София малко преди 9:00 ч. сутринта в четвъртък, според очевидци.

При неправилен ляв завой „Мерцедес“, шофиран от мъж, е счупил мантинелата и е ударил и ранил тежко възрастен човек.

Пострадалият е в критично състояние, на място е пристигнала полиция, но минути след инцидента все още не е имало кой да окаже медицинска помощ.

71-годишен мъж е блъснат от лек автомобил в района на трамвайната спирка на кръстовището на бул. „България" и „Гоце Делчев", предаде по-късно информационна агенция "Фокус".

Потърпевшият е транспортиран към ВМА. Движението на бул. "България" в посока ул. "Тодор Каблешков" в момента е затруднено. Временно е спряно трамвайното движение по линия 7 на бул. "България".

Обслужването на пътниците се извършва с автобусна линия 64 по бул. "България", както и с пусната допълнителна автобусна линия 7-ТМ с маршрут от кв. "Борово" по бул. "България", бул. "Витоша", бул. "Пенчо Славейков" и обратно по маршрута. Трамваите от линия №7 обръщат на трамвайно ухо в кв."Ив. Вазов".

#ВМА #бул. „България“ #София #кръстовище #спирка #мъж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »