Атанасов: Борисов и Цветанов движат корупционната схема, останали са пионки

Атанасов: Борисов и Цветанов движат корупционната схема, останали са пионки
Поводът за изказването на столичния общинския съветник от ДСБ бе поредния скандал, свързан със зам.-министъра на земеделието и храните Светлана Боянова, която е проверявана от Главния инспектора към МС по сигнал за нарушения с евросредства. Снимка: БГНЕС,
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов и неговият заместник и вътрешен министър Цветан Цветанов са тези, които трябва да бъдат отстранени, защото другите са пионки, заяви бившият директор на НСС Атанас Атанасов.

Поводът за изказването на столичния общинския съветник от ДСБ бе поредния скандал, свързан със зам.-министъра на земеделието и храните Светлана Боянова, която е проверявана от Главния инспектора към МС по сигнал за нарушения в Министерството на земеделието и храните (МЗХ), свързани с евросредства.

Атанасов заяви, че трябва да се направи задълбочена проверка, след като бъдат отстранени от власт Борисов и Цветанов, след което да бъде създадена много работа на прокуратурата, цитира го БГНЕС.

„Борисов и Цветанов са тези, които трябва да бъдат отстранени, другите са пионки. Включително и Найденов, той е обслужваща сфера на Борисов, той не прави и една крачка без да е съгласувана с Борисов. Този техен механизъм на действие те го установиха още, когато Борисов беше кмет. А пък Найденов се занимаваше с кучетата на общината, тя е дълга работата", коментира общинският съветник.

Според Атанасова, Боянова била „твърде дребна бурмичка" в цялата корупционна схема на ГЕРБ, която се движела с одобрението на Борисов.

Според него, „тези проверки, които се правят и изводите които се вадят, всичко това е в стила на Бойко Борисов – шменти-капели".

#зам.-министърът на земеделието и храните #министър на земеделието и храните #Мирослав Найденов #проверка #заповед #Светлана Боянова #Главен инспекторат #Министерски съвет #МС #Министерство на земеделието и храните #МЗХ #министър-председател #министър на вътрешните работи #Бойко Борисов #Цветан Цветанов #Атанас Атанасов #ДСБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници