Еколозите внесоха предложения за законодателни промени заради дюните

Еколозите внесоха предложения за законодателни промени заради дюните
Във вторник сутринта природозащитниците участваха в експертна група с представители на различни министерства, която трябва да изработи и предложи промени в текстовете на няколко закона. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Коалиция „За да остане природа в България" е изпратила в регионалното министерство своите предложения за законодателни промени, с които да се прекратят случаи, подобни на този с дюните в Несебър, съобщиха от организацията.

Във вторник сутринта природозащитниците участваха в експертна група с представители на различни министерства, която трябва да изработи и предложи промени в текстовете на няколко закона, предаде БГНЕС.

Регионалното министерство, заедно с това на земеделието и това на околната среда обаче не успяха да постигнат сближаване на позициите с експертите на природозащитните организации.

И четирите страни защитаваха различни мнения по всички въпроси, какакто за тълкуването на законите, термините и понятията, така и за подхода при законодателните промени.

#еколози #природозащитници #коалиция #„За да остане природа в България" #Министерство на регионалното развитие и благоустройството #Дюни #Несебър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"