Скарлет Йохансон тормозела Мат Деймън със змии

Скарлет Йохансон тормозела Мат Деймън със змии
Йохансон разкри, че партньорът й в „Купихме си зоопарк“ Мат Деймън „плачел като малко дете“, когато трябвало да се снима със змии. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

Актрисата Скарлет Йохансон разкри, че партньорът й в „Купихме си зоопарк" (We Bought a Zoo) Мат Деймън „плачел като малко дете“, когато трябвало да се снима в сцени със змии за филма.

Въпреки че 41-годишният актьор е известен с ролите си на смелчага, Деймън не бил много очарован от „колегите“ си влечуги и се ужасявал, когато трябва да се снима с тях.

„(Гледах) Мат Деймън да плаче като малко дете и да се тресе от ужас при вида на разнасящите се по снимачната площадка змии“, каза Йохансон за списание „Пийпъл“, цитирана от Contactmusic.

„Доста го беше страх. Определено малко се беше препотил, а може би потта се събираше в ъгълчетата на очите му. Казах му: Мат, тези деца направо жонглират със змиите. Дръж се!," сподели актрисата шеговито.

Самият Мат Деймън вече призна, че има фобия от змии и обвини Скарлет, която е отрасла сред природата, че се е подигравала със страховете му на снимачната площадка.

„Страх ме е от змии. А Скарлет и децата ме тормозеха да се занимавам с тях“, каза актьорът в своя защита.

#Скарлет Йохансон #Мат Деймън #змии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"