„Грийн Дей" се завръщат през 2013 г. с ново турне

„Грийн Дей" се завръщат през 2013 г. с ново турне
Фронтменът на бандата Били Джо Армстронг е в добро здравословно състояние, след като прекара края на миналата година в клиника за лечение на наркозависимости. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Американската пънк рок група „Грийн Дей" (Green Day) обяви, че се завръща през 2013 г. с нова светска обиколка.

Фронтменът на бандата Били Джо Армстронг е в добро здравословно състояние, след като прекара края на миналата година в клиника за лечение на наркозависимости, предаде БГНЕС.

Триото бе принудено да прекрати турнето си през октомври, когато вокалът се сгромоляса на сцената по време на музикален фестивал в Лас Вегас.

„Грийн дей" се извини за проваленото шоу в Лас Вегас и обяви, че няколко от предстоящите й изяви се отлагат.

Групата ще започне новото си турне на 28 март в Чикаго, Илинойс. В навечерието на новата година членовете на пънк бандата благодариха на всичките си почитатели, извиниха се и споделиха, че са много развълнувани да започнат отново.

„Скъпи приятели, искам да благодаря на всички за подкрепата, която ми оказвате през последните няколко месеца. Повярвайте ми, това не е останало незабелязано и ще съм вечно благодарен за такива приятели като вас. С всеки ден съм все по-добре, така че без повече приказки... шоуто ще продължи," обеща Били Джо на страницата си.

#Green Day #Лас Вегас #Чикаго #наркотици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"