И вторият тотомилионер потърси печалбата си

И вторият тотомилионер потърси печалбата си
И вторият тотомилионер, пуснал печеливш фиш за рекордния джакпот в играта „6 от 49" на Българския спортен тотализатор на 18 ноември 2012 г. потърси печалбата си. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

И вторият тотомилионер, пуснал печеливш фиш за рекордния джакпот в играта „6 от 49" на Българския спортен тотализатор на 18 ноември 2012 г. потърси печалбата си.

Така и двамата късметлии, спечелили рекордния джакпот, получиха своите печалби от 4 736 303 лв., предаде БГНЕС.

Това се случи в нормативно установения 45-дневен срок за изплащане на печалбите, който изтече в 17:00 часа на 2 януари 2013 г., съобщиха от Българския спортен тотализатор.

Единият печеливш в 92-ия тираж на БСТ се разкри пред медиите. Росен Русимов от Перник веднага взе печалбата си, но НАП запорира сметките му. Росен Русимов спечели милионите с фиш за 2,80 лв.

Вторият тотомилионер обаче остана анонимен и до днес не бе прибрал печалбата си. Единственото, което се знае за него е, че фишът с щастливите 6 числа е пуснат в Бобошево.

Ако тайнственият късметлия от Бобошево не бе взел печалбата си на 2 януари, щеше я загуби. Половината от 5-те милиона щяха да се върнат в спортния тотализатор, а другите 2,5 млн. - в бюджета.

#тото #Български спортен тотализатор #Перник #Росен Русимов #Бобошево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"