Мишел Обама е диктатор, но в модата

Мишел Обама е диктатор, но в модата
Книгата, озаглавена Commander in Chic, е предназначена за всяка жена, която иска да подражава на начина на обличане на Първата дама. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

Американска манекенка издаде книга за Мишел Обама, и в частност – за стила й на обличане.

Бившата манекенка Мики Тейлър издаде книга - настолно четиво за всяка жена, която иска да копира безупречния външен вид на Първата дама на САЩ, защото авторката й е поставила акцента специално върху стила на обличане на Мишел Обама, съобщава БГНЕС.

Стопанката на Белия дом не за първи път флиртува със света на модата. Нейният стил, изследван и обсъждан неведнъж, откакто блестящата юристка стана Първа дама, продължава да е единодушно възхваляван от дизайнерската гилдия.

Така че, ако е имало още незапълнена ниша в това отношение, сега тя е запълнена от Мики Тейлър, която добавя още една доза прослава на този шикозен и вървящ в крак с най-новите тенденции стил на Мишел Обама.

Книгата, озаглавена Commander in Chic, е предназначена за всяка жена, която иска да подражава на начина на обличане на Първата дама, и съдържанието се отгатва още от пръв поглед.

Тя съдържа цели 90 снимки с дизайнерски идеи, както и многобройни „шопинг съвети“ на Мишел Обама, а също и списък с нейните задължителни и любими тоалети.

#манекенка #Първа дама #САЩ #мода #стил #Обама #Мишел Обама

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"