Свършиха билетите за влаковете на 1 и 2 януари

Свършиха билетите за влаковете на 1 и 2 януари
Продажбата на билети ще бъде съобразена с броя на местата във всеки влак, като ще бъдат допускани не повече от 20 правостоящи пътници във вагон. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Свободните места за влаковете на 1 януари следобед и 2 януари сутринта вече са изчерпани.

Продажбата на билети ще бъде съобразена с броя на местата във всеки влак, като ще бъдат допускани не повече от 20 правостоящи пътници във вагон, предаде вестник „Класа".

Броят на вагоните ще бъде увеличен до 2 януари включително. Това щяло да гарантира над 14 000 допълнителни места по основните направления.

Продажбата на билети ще бъде съобразена с броя на местата във всеки влак, като ще бъдат допускани не повече от 20 правостоящи пътници във вагон. Касите ще спират продажбата на билети при изчерпване на местата за правостоящи.

При купуване на билет за бърз влак е препоръчително пътниците да имат и запазено място.

БДЖ въвежда допълнителни мерки за осигуряване на удобно пътуване на своите клиенти и през празничните дни по повод Нова година, съобщиха от холдинга.

Мерките включват осъществяване на постоянна комуникация между началник-влаковете, диспечерите и служителите на билетните каси в отделните гари.

По този начин ще бъде подавана точна и навременна информация до билетните касиери във всички гари относно свободните места и населеността на влаковете.

#БДЖ #вагон #билети #Нова година

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"