Концертът на „Депеш Мод" остава, може да е на друг стадион

Концертът на „Депеш Мод" остава, може да е на друг стадион
Снимка: Оцифициална „Фейсбук " страница на „Депеш Мод"
A A+ A++ A

„Депеш Мод" ще направят концерт София, въпреки бъдещата реконструкция на стадион „Георги Аспарухов", обяви в специално съобщение организаторът на концерта „София мюзик ентърпрайсис".

В четвъртък ръководството на „Левски" представи план за нов стадион на мястото на сегашния, където на 12 май 2013 г. трябва да се състои концертът на британската група.

Все още не е ясно кога точно ще приключат реконструкцията и дали това ще попречи за нормалното провеждане на концерта на „Депеш Мод".

Ако работите на приключат навреме, „София мюзик ентърпрайсис" е готова с предложения за ново място на концерта, които трябва да се съгласуват с мениджмънта на групата.

„София мюзик ентърпрайсис" е в постоянен контакт с ръководството на стадион „Георги Аспарухов" и „Левски", като  своевременно информира мениджмънта на групата за предстоящите ремонтни действия.

Ако има промяна в мястото на концерта на британската група, всички фенове ще бъдат информирани навреме, а закупените досега билети ще важат, без да имат нужда от презаверяване.

#концерт #София #стадион #„Георги Аспарухов" #организатор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"